در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
پدرم درتاریخ  94/12/25 طی نامه رسمی ازجهاد کشاورزی برای بازنشستگی با گواهی ترک کار محل خدمت را ترک نموده و گواهی ترک کار را نیز تحویل سازمان تامین اجتماعی شهرستان ارایه  نموده است دراثر قصور کارمند جهادکشاورزی لیست بیمه کارکرداسفند ماه برایشان کامل واریز شده است .حال تامین اجتماعی حکم بازنشستگی را ازاول فروردین سال جاری اعمال نموده است تا افزایش سنواتی شامل ایشان نشود. وتامین اجتماعی اعلام میدارد که امکان اصلاح لیست بیمه دراسفند ماه اصلا وجود ندارد آیا ادعای سازمان برطبق قانون است؟
1 پاسخ
توسط
خیر. کار شعبه اشتباه است. لیست بیمه اسفند تا 31 فروردین قابل اصلاح می باشد. باید جهاد کشاورزی با شعبه این مشکل را حل و فصل نمایند. در صورت قصور هر دو سازمان (جهاد و تامین اجتماعی) به ادارات کل این دو نهاد مراجعه فرمائید.