در لیست بیمه توسط
اگر کارفرما در ایام بیماری یا بارداری بیمه شده اشتباها  در لیست بیمه برای فردی کارکرد اعمال نماید آیا امکان اصلاح لیست به جهت ارائه تعهدات (غرامت دستمزد ایام بیماری - کمک بارداری) وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام صرفا در صورت احراز اشتباه کارفرما در ارسال لیست و پرداخت حق بیمه با رعایت مهلت مقرر در ماده ۳۹ قانون تامین اجتماعی
(تا حداکثر  شش ماه ) امکان بررسی موضوع خواهد بود که در راستای آن با اخذ اقرارنامه کتبی از کارفرما ٬ گواهی ولادت نوزاد ٬ مدارک درمانی و پزشکی و تاییدیه مراجع پزشکی حسب مورد با احراز موضوع(و عنداللزوم با بازرسی تحقیقی و بررسی اسناد و مدارک مالی و دفاتر قانونی کارفرما)؛ شعبه تامین اجتماعی می تواند نسبت به اصلاح سابقه بیمه شده اقدام نماید .

اطلاعات تکمیلی در :

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی