در سایر توسط
1-ایا بازنشستگان کشوری و یا لشکری که در شرکت های خصوصی مشغول به کار میشوند بایستی حق بیمه 7درصد را پرداخت نمایند؟
2-پرداخت سنوات به افراد بالا چگونه است؟
2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،
نظر شما را جلب می کنم به خبر معاونت درآمد سازمان تامین اجتماعی؛کد خبر: 1333 تاریخ انتشار: 1395/1/28

نحوه محاسبه و تعیین میزان مستمری  اشتغال به کار مجدد بازنشستگان

برابر اعلام مدیر کل امور فنی مستمری ها در صورت اشتغال به کار بازنشستگان، پرداخت مستمری ایشان متوقف و با اعلام ترک کار مجدد مبلغ مستمری در زمان توقف پس از اعمال افزایش های سالانه و لحاظ نمودن سوابق جدید تعیین و از تاریخ ترک کار پرداخت می گردد.