در مفاصا حساب بیمه توسط (3,660 امتیاز)
آیا عدم دفتر نویسی شرکتی یا عدم ارائه دفاتر به حسابرسان یا بازرسان سازمان تأمین اجتماعی تغییر در ضرایب پرداختی حق بیمه قراردادهای شرکت می دهد یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
در صورتی که شرکت درخواست استفاده از مزایای معافیت از پرداخت مشمول بخشنامه های 8/14 یا 3/14 را داشته باشد و دفتر نویسی نیز نداشته باشد، حق بیمه به میزان 78/7% برای وی محاسبه می شود.

اما هنگامی که قراردادهای مورد نظر در قالب های مذکور نگنجد بر اساس نظر و تشخیص کارشناس ضریبی میان 78/7 تا 67/16% برای بخش های مختلف قرارداد وضع می شود.