در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)

3 شب پیش با دنده عقب زدم تو در سمت راننده درش نابود شد  نتونستم رانندرو پیدا کنم شمارمو گذاشتم براش حواسم نبود زنگ بزنم پلیس بیاد کروکی بکشه .

راننده هم خودش مسافرت بوده این ماشینشم ماشین دومشه که کنار خیابون پارک کرده بوده قراره تازه شنبه هفته بغد بیاد تهران .

خواستم بپرسم مراحل پرداخت خسارت چطور میشه یعنی بدون کروکی میشه خسارت از بیمه بهش داد بیمه ایران هستم .ممنون میشم پاسخ بدید.

1 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)

با سلام خدمت دوست عزیز
بله بدون کروکی پرداخت خواهد شد تا سقف 6/300/000 تومان نیازی به داشتن کروکی نیست
اما از زمان تصادف نباید زیاد بگذرد حتما به شرکت بیمه خود اعلام فرمایید  حتی در قالب یه سوال
(تلفنی)
دو خودرو زیانده و مقصر باهم به واحد پرداخت خسارت مراجعه میکنند  برای تشکیل پرونده
اصل و کپی بیمه نامه ثالث دو طرف
اصل و کپی کارت خودرو دو طرف
اصل و کپی گواهینامه دو طرف
موفق و سالم باشید

مراحل پرداخت خسارت در بیمه شخص ثالث