در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
اگر فردی در نیمه ماه ترک کار کند یا از نیمه ماه استخدام شود آیا بن ماهیانه 110هزار تومان بطور کامل شامل او میشود یا نصف آن؟ در لیست ماهیانه فقط مبلغ 110هزار تومان را به عنوان مزایای مشمول ثبت میکنم و حق مسکن و اولاد و سابقه کار را در مزایای مشمول در نظر نمیگیرم آیا این امر مشکلی دارد ؟وباعث جریمه میشود؟
1 پاسخ
توسط
بن کارگری ماهیانه نصف می شود. در خصوص قسمت دوم سوال؛عدم رعایت قانون اشکال دارد ولی در خصوص جریمه فعلا اقدامی نشده است.