در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)
با سلام : آیا ذی نفع بیمه نامه عمروپس انداز میتواند کارفرما باشد در صورتیکه کارفرما خودش اقدام به صدور بیمه نامه برای کارگرش کرده باشد؟
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز برخی شرکت ها این اجازه را به کارفرما میدهد که در صورت بیمه کردن کارمند و یا کارگر برای استفاده از پوشش های بیمه ای حق برداشت و یا ذی نفع شرکت باشد.

در این نوع قراردادها پوشش غرامت فوت؛حادثه،امراض و از کار افتادگی متعلق به کارگر و بخشی از سرمایه متعلق به کارفرما می باشد (به دلیل اینکه کارفرما حق بیمه را پرداخت کرده).