در بیمه مسافرتی توسط
سلام و عرض خسته نباشد خدمت تمامی کارشناسان و مشاوران محترم بیمه

قیمت بیمه مسافرتی چنده
2 پاسخ
توسط (900 امتیاز)

با سلام خانم /آقا ثابتی سفری خوش با بیمه نامه مسافرت بیمه سینا داشته باشید:

خدمات تحت پوشش و نحوه استفاده از آن

1- دسترسی شبانه روزی به خدمات در سراسر جهان.

2- معرفی بیمارستان و مراکز درمانی.

3- راهنمایی پزشکی تلفنی.

4- اخذ پذیرش بستری در بیمارستان خارج از کشور.

5- سازماندهی درمان سرپایی و دندانپزشکی در خارج از کشور.

6- تامین هزینه خدمات بستری، سرپایی و دندانپزشکی در خارج از کشور.

7- سازماندهی و تامین هزینه انتقال پزشکی هوایی – زمینی در سراسر جهان.

8- سازماندهی و تامین هزینه اعزام انتقال جنازه بیمه شده به ایران.

9- سازماندهی و تامین هزینه اعزام همراه به محل بستری بیمه شده در خارج از کشور.

10- سازماندهی و تامین هزینه انتقال کودکان بی سرپرست بیمه شده به ایران .

11- رسیدگی به اسناد پزشکی – درمانی خسارت بیمه شدگانی که در طول سفر و مدت اعتبار بیمه نامه خسارت دیده ولی تامین خسارت در خارج از کشور انجام نشده است و جبران خسارت آنها پس از  بازگشت بیمه شده به ایران براساس ضوابط بیمه نامه .

12- ارسال پیام های اضطراری به بیمه شده در خارج از کشور.

13- تامین هزینه های دفاع حقوقی از بیمه شده در خارج از کشور.

14- کمک رسانی در بازیافت گذرنامه و مدارک قانونی مفقود شده و تامین هزینه بازیافت.

15- جبران خسارت فقدان بار و یا تاخیر پرواز بیمه شده در طول سفر خارج از کشور.

بیمه نامه‌های دارای اعتبار طولانی مدت برای سفرهای متعدد، در هر سفر که متجاوز از 92 روز متوالی نباشد معتبر خواهد بود

منطقه سفر

SHENGEN

GOLD

SHENGEN

WORLD WIDE

WORLDWIDE EXCLUDING USA/Canada & Japan

TRAVELSURE

GCC TRAVELSURE

سقف پوشش

50  هزار یورو

30 هزار یورو

50 هزار یورو

10هزار یورو