در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
مزیت بیمه عمر بیمه سامان در مقایسه با بیمه عمر بیمه پارسیان چیست ؟
3 پاسخ
توسط (6,000 امتیاز)
با درود دوست عزیز مزیت بیمه سامان انتخاب سبد سرمایه گذاری از شروع قرار داد با تصمین 12،14،15درصد و پیش بینی مکتوب18،20'23/5 میباشدولی بیمه های دیگر تن یک سبد با تصمین 16دوسال اول 13دوسال واز سال پنجم 10درصدمیباشد
2-برداشت از اندوخته بدون نیاز به باز خرید
3-ارائه بیمه درمان تکمیلی در کنار بیمه اندوخته ساز
4- معافیت از پرداخت حق بیمه وپرداخت درآمداز کار افتادگی  به بیمه گذار تا سن قانونی بیمه شده
درصورت نیار آماده پاسخگویی میباشیم
باسپاس افتخار