در شرکت بیمه توسط (120 امتیاز)
سلام
من باید چه مسیری طی کنم تا مدیر فروش عمر پاسارگاد بشم
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست و همکار عزیزم سلام،وقت بخیر.

برای مدیر فروش شدن،شرایط خاصی وجود دارد.

این شرایط در استانها و شعبات مختلف ممکن است که با هم متفاوت باشد.

در بعضی استانها ممکن است با فروش ۳۰۰ بیمه نامه یا فروش ۵۰۰ میلیون تومان این اتفاق بیفتد،در بعضی شعبات ممکن است با فروش ۶۰۰ بیمه نامه ایبن اتفاق بیفتد.

در بخشنامه اخیر مرکز بیمه پاسارگاد،برای مدیر فروش شدن باید حداقل ۶۰۰ بیمه عمر فروخته باشید تا بتوانید مدیر فروش شوید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر،لطفا با مدیر بالا دستی یا مدیر ارشد یا شعبه ناظر خود هماهنگی بفرمایید.