در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (120 امتیاز)
آیا زمانیکه کارفرما بیمه را واریز ننموده کارگزاری بیمه میتواند دفترچه را تعویض بنماید درصورتیکه دفترچه به مدت یک سال تمدزد باشد
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

خیر در صورتیکه کارفرما حق بیمه را واریز نکرده باشد کارگزاری نمیتواند دفترچه بیمه را تمدید و یا تعویض نماید و مدت اعتبار دفترچه بیمه که قبلا تاریخ اعتبار داشته به منزله واریز حق بیمه توسط کارفرما نمی باشد.