در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (7,050 امتیاز)
سلام

می خواستم بیمه عمر شرکت بیمه سرمد را بگیرم.

اگر بانک صادرات ورشکسته شود چه اتفاقی برای شرکت بیمه سرمد می افتد ؟
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز درسته که در تعدادی از شرکت های بیمه ای  پشتوانه ی بانکی دارند اما لازم به ذکر هست که سرمایه ی شرکت های بیمه جدا از بانک است. هر شرکتی برای ثبت و شروع به فعالیت باید یک سرمایه اولیه داشته باشه که بعد از فعالیت هم به سرمایه های جانبی شرکت اضافه میشه شاید این سرمایه ی اولیه رو بانک پرداخت کرده باشه اما همه ی سرمایه ی شرکت بیمه نیست و اینکه هر شرکت بیمه ای دارای دو یا سه پشتوانه ی دیگر هم هست پس در صورتی که یکی از سرمایه گذارها مثل بانک x از پشتیبانی شرکت بیمه خارج بشه یا یک سرمایه گذار جدید جایگزین میشه و یا سرمایه اولیه از بقیه ی سرمایه های شرکت مجدد به حساب واریز میشه.

نکته ی مهم در بیمه های عمر این مسئله است که در صورتی که شرکت بیمه ی شما نتونه به تعهدات خودش عمل کنه و اعلام ورشکستگی کنه بیمه ی مرکزی طبق قراردادی که شما دارین در ادامه با شما خواهد بود.