در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (110 امتیاز)
باسلام,بنده میخاستم برای خودم و پدر و مادرم بیمه عمر بخرم ,برای ازکارافتادگی وداشتن سرمایه,چه مبلغی میتونم بخرم و کدام شرکت,دسترسی من به سامان و ایران وآسیا هست.
2 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

براي تهيه بيمه عمر اگر منظور شما از از كار افتادگي دوران كهن ساليست، همه بيمه هاي عمر اين پوشش را دارند.

اما اگر براي افراد شاغل پوشش پرداخت سرمايه از مارافتادگي مي خواهيد، پاسارگاد سرمايه پرداخت مي كند، علاوه بر بخث بازنشستگي كه همه بيمه ها دارند.

بيمه ايران و سامان و اسيا همگي خوب هستند، پاسارگاد هم مي اونيد به عنوان يه گزينه با انها مقايسه كنيد و درخواست بديد نماينده به شما مراجعه كنه.