در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر خواستم بدونم با این شرایط آیا به من از کار افتادگی تعلق میگیره؟
من 7 سال بیمه دارم تو نانوایی دارم کار میکنم ک بع علت قوز قرنیه شدید سال 91و سال95پیوند قرنیه انجام دادم ولی اون دوره ک مم رفتم نانوایی معاینات اولیه گرفته نشد حالا هم تونستم معافیت پزشکی بگیرم

الانم تمام کارهای از کار افتادگی رو انجام دادم و پرونده توی کمیسیونه آیا با توجه به اینکه هر کدوم از چشمای منم 3/10 هم هست و اینکه معافیت بخش 13 بند 22 رو گرفتم و اوضاع و شرایط ک نمیتونم باتوجه به فشار کاری و گرما تو نانوایی کار کنم آیا کمیسیون پزشکی منو از کار افتاده کلی تشخیص میده ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
تعیین از کار افتادگی بعهده کمیسیون پزشکی سازمان تامین اجتماعی میباشد و با تعیین در صد 64درصد به بالا فرد ازکارافتاده تلقی و میتواند از مزایایی مستمری از کار افتادگی برخوردار گردد