در دیه و بیمه خودرو توسط
بسته شده توسط
بیمه موتور قیمت بیمه موتور سیکلت
سوال بسته شد با توجه به : استعلام حق بیمه در خصوصی با نمایندگان بیمه مطرح شود و یا فرم مشاوره رایگان خرید بیمه نامه (لینک در پاسخ زیر) را تکمیل نمایید.
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

با سلام

بخش مرجع سوالات بیمه، مربوط به سوالات بیمه ای هست.

برای استعلام قیمت حق بیمه، می تونید فرم دریافت مشاوره رایگان خرید بیمه نامه را تکمیل کنید تا نماینده منتخب از مرجع سوالات بیمه با شما تماس بگیرند.

از طریق این لینک، می تونید فرم رو تکمیل کنید:  https://www.bidbarg.com/

این سوال بسته شد.