در دیه و بیمه خودرو توسط
بسته شده توسط
موتور از سال ۸۸ که صفر خریداری شده بیمه شده و تا برج ۸ سال ۹۳ بیمه بوده.بعد بیمه تموم شده تا الان که برج ۱۲ سال ۹۴ هست.میخواستم بدونم الان اگر بخوام بیمش کنم قیمت چند میشه؟
سوال بسته شد با توجه به : استعلام حق بیمه در خصوصی با نمایندگان بیمه مطرح شود و یا فرم مشاوره رایگان خرید بیمه نامه (لینک در پاسخ زیر) را تکمیل نمایید.
1 پاسخ
توسط (109,450 امتیاز)

با سلام

بخش مرجع سوالات بیمه، مربوط به سوالات بیمه ای هست.

برای استعلام قیمت حق بیمه، می تونید به صورت خصوصی با نمایندگانی که در اینجا فعالیت می کنند تماس بگیرید و یا فرم دریافت مشاوره رایگان خرید بیمه نامه را تکمیل کنید تا نمایندگان با شما تماس بگیرند.

از طریق این لینک، می تونید فرم رو تکمیل کنید:   https://www.bidbarg.com/

این سوال بسته شد.