در حادثه ناشی از کار توسط
باسلام؛
1-ایا بیمه تامین اجتمایی دیه شکستگی وهزینه ایام بیکاری کارگری که درکارگاه دچار حادثه شده را پرداخت میکند؟
2-اگر قسمت ایمنی کارگاه گزارش خلاف واقعه برای کارگر دچار حادثه برای بیمه تامین اجتمایی رد کند یا گزارش بر عکس به بازرس بدهد چکار باید کرد؟
       تشکر
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

تامین اجتماعی مسئول پرداخت استراحت پزشکی ، و در صورت از کارافتادگی کلی جزئی و یا غرامت نقص مقطوع و فوت می باشد و دیه تعریف نگردیده است و آن بر عهده کارفرما یا بیمه مسئولیت می باشد

تعیین میزان قصور بر عهده اداره کار بوده و بازرس تامین اجتماعی وجود و یا عدم وجود واقعی حادثه را بررسی می نماید