در سایر توسط (12,000 امتیاز)
با سلام
میخواستم بدونم اگه خود خواهان (کارگر) بهر علتی نتوانددر جلسه حل اختلاف اداره کار شرکت کند چطوری میتونه یکنفر دیگه رو بفرسته برای جلسه؟؟؟؟منظورم بجز وکیل و اینجور تشریفات هستش.
بستگان درجه یک می تونند؟با چه مدرکی و چطوری؟؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
براساس ماده ۲۲ و ۲۳  آیین دادرسی کار , هریک از طرفین میتوانند برای خود یک نفر نماینده تام الاختیار انتخاب و معرفی کنند .
نماینده منتخب , شخص حقیقی است که بموجب سند رسمی یا عادی انتخاب و معرفی میشود .
درحال حاضر نماینده شرکتها و اشخاص حقوقی با ارایه معرفی نامه بر روی سربرگ شرکت و نمایندگان اشخاص حقیقی نیز با تهیه وکالتنامه محضری میتوانند در جلسات بعنوان نماینده حاضر شوند .
موفق باشید .