باز هستیم
+2 امتیاز
7,869 بازدید
در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (120 امتیاز)
دوباره دسته بندی کردن توسط
با سلام.

 1- من باردارم و درشرکتی خصوصی مشغول به کارم.دیروز به سازمان تامین اجتماعی شهرمون و اداره کار مراجعه کردم با وجود داشتن بیش از 12 ماه سابقه کار در شرکتی که مشغول به کارم به من گفتن در صورت اخراج در دوران بارداری و تا 2 سالگی فرزندم بیمه بیکاری تحت هیچ شرایطی به من تعلق نمیگیرد حتی اگر کارفرما از بازگشت مجددم امتناع کند. اما شما بعضی جاها در پاسخ گفتید تعلق میگیرد.

2- آیا به میل خودم و بدون دلیل میتونم مرخصی زایمان رو 3 ماه قبل زایمان شروع کنم؟؟؟؟ میشه لطفا بیشتر راهنمایی کنید؟؟؟؟
1 پاسخ
0 امتیاز
توسط (79,140 امتیاز)
با سلام چنانچه پزشک شما استراحت شما رو سه ماه قبل از زایمان تایید کند مشکلی ندارد اما باید حداقل از این مدت سه ماه بعداز زایمان باشد اما در قانون تامین اجتماعی ماده 76تبصره 1 بازگشت کارگر به محل کار قبلی از طرف کارفرما الزامی است اما چنانچه کارفرما خوداری کند وکمیته برای شما تایید کند که مستحق دریافت بیمه بیکاری باشید ودرآخرین کارگاه حداقل یکسال سابقه بیمه قبل زایمان داشته اید تامین اجتماعی موظف است به شما مقرری بیکاری پرداخت کند

با احترام
برای دریافت مشاوره بیمه اینجا کلیک کنید

مشاوره های مشابه

مشاوره رایگان
+2 امتیاز
1 پاسخ 13,056 بازدید
سوال شده مرداد 29, 2016 در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط هدیه
+1 امتیاز
1 پاسخ 13,492 بازدید
سوال شده مهر 17, 2016 در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط بدون نام
+1 امتیاز
1 پاسخ 2,323 بازدید
سوال شده آبان 17, 2016 در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط بدون نام
+1 امتیاز
1 پاسخ 7,493 بازدید
سوال شده آبان 26, 2016 در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط vida (110 امتیاز)
بیمه بیکاری
تماس با ما
درباره ما
بلاگ
قوانین و شرایط
حریم خصوصی

آدرس:  تهران، چهارراه ولیعصر، کوچه بالاور، برج فناوری دانشگاه امیر کبیر، واحد 102  ​

تلفن: 02192009759 

ایمیل: info@bidbarg.com 


مجوز اینماد - Enamad Trust Certificate

 

مجوز نماد اعتماد الکترونیک

Zarinpal Trust Certificate

پرداخت امن با زرین پال

 

...