در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (120 امتیاز)
با سلام.

 1- من باردارم و درشرکتی خصوصی مشغول به کارم.دیروز به سازمان تامین اجتماعی شهرمون و اداره کار مراجعه کردم با وجود داشتن بیش از 12 ماه سابقه کار در شرکتی که مشغول به کارم به من گفتن در صورت اخراج در دوران بارداری و تا 2 سالگی فرزندم بیمه بیکاری تحت هیچ شرایطی به من تعلق نمیگیرد حتی اگر کارفرما از بازگشت مجددم امتناع کند. اما شما بعضی جاها در پاسخ گفتید تعلق میگیرد.

2- آیا به میل خودم و بدون دلیل میتونم مرخصی زایمان رو 3 ماه قبل زایمان شروع کنم؟؟؟؟ میشه لطفا بیشتر راهنمایی کنید؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چنانچه پزشک شما استراحت شما رو سه ماه قبل از زایمان تایید کند مشکلی ندارد اما باید حداقل از این مدت سه ماه بعداز زایمان باشد اما در قانون تامین اجتماعی ماده 76تبصره 1 بازگشت کارگر به محل کار قبلی از طرف کارفرما الزامی است اما چنانچه کارفرما خوداری کند وکمیته برای شما تایید کند که مستحق دریافت بیمه بیکاری باشید ودرآخرین کارگاه حداقل یکسال سابقه بیمه قبل زایمان داشته اید تامین اجتماعی موظف است به شما مقرری بیکاری پرداخت کند