در پرداخت حق بیمه توسط (130 امتیاز)
با سلام
چنانچه برای شخصی از دو کارگاه مختلف برای دو ماه حق بیمه های مختلفی پرداخت شود چه اتفاقی در محاسبه سابقه بیمه اون شخص رخ می دهد؟

 مثلا برای آبان ماه از کارگاه اول حق بیمه حقوق 2700 تومان رد شده و از کارگاه دوم حق بیمه حقوق 3800 تومان رد شده است و همینطور برای آذر ماه، بیمه کدام عدد را بعنوان حق بیمه این دو ماه حساب خواهد نمود؟

 آیا امکان دارد بیمه مجموع دو عدد را بعنوان حق بیمه اون ماه در نظر بگیرد؟
تشکر
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه در دو کارگاه مختلف برای شما بیمه واریز گردد در مدت سنوات بیمه ای تاثیری نداشته و مشکلی نیست و نهایتا تا سقف پرداخت حق بیمه برای شما واریز خواهد شد.