در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (110 امتیاز)
سلام ۹ساله بامدرک لیسانس برایه کارخونه کارکردم االان آشناشونو آوردن ودرپایان قراردادم گفتم نیازی بهت نداریم

 خواستم بدونم سنواتم چطورحساب میشه تاحالا نگرفتم

آیا حق مسکن واولاد درسنوات جمع میشه یافقط حقوق پایه ؟ومیتونم شکایت دیگه ای ازشون بکنم؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه قرارداد کاری شما به اتمام رسیده و کارفرما با شما قطع همکاری نموده باشد می بایست سنوات شما را به ازای هر سال کارکرد معادل یکماه حقوق شما واریز نماید و بن و مسکن در محاسبات سنوات تاثیری ندارد. در ضمن بمدت یکماه فرصت دارید نسبت به درخواست مقرری بیمه بیکاری اقدام نمائید.