در بازنشستگی و مستمری توسط (140 امتیاز)
با عرض سلام و خدا قوت و احترام
پدر بنده کارگر ساختمان است 10 سال بیمه آزاد پرداخت نموده است 6/5 سال هم بیمه کارگران ساختمان پرداخت نموده البته با احتساب مابه تفاوت خدمت مقدس سربازی .هم اکنون سن ایشان60 سال است .

با مراجعه به شعب تامین اجتماعی ایراد نمودند جهت دریافت حقوق اداره کار می بایست تا 20 سال پرداخت کنید .چند درخواست ؟

1- با این شرایط بازنشستگی حقوق  چند می شود

2- ایا امکان دارد 3/5 سال پایانی تا رسیدن به سقف  20 سال را یکجا حتی بصورت آزاد پرداخت کرد .

3- بهترین پیشنهادی که حضرتعالی در این خصوص دارید چیست ؟

پدرم دیگر توانایی کار را ندارد .
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
معادل 16 و نیم روز حقوق دریافت مینماید

سنوات آتی مورد خرید و اضافه کردن نمیباشد وامکان خواسته محیا نمیباشد

ادامه بیمه پردازی تا بیست سال جهت برخورداری از مزایایی کامل بازنشستگی راهکار مناسب میتواند قراربگیرد