در بیمه آتش سوزی توسط (110 امتیاز)
باسلام من مدیر برج با۱۲۰واحد مسکونی در پرند میباشم لطفا مراحل ونوع بیمه پیشنهادی خودرا که حدالمقدور بادرآمد کم بیشترساکنین که ازغشرضعیف میباشند،مساعدباشد رامعرفی نمایید

و لطفا به این موضوع پاسخ دهیدکه هزینه تقریبی سالانه جهت بیمه آتش سوزی با وجود۱۲۰ واحد که هر واحد آن۶۳ متر میباشد سالانه چقدر میباشد
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز می توانید از شرکت های مختلف بیمه آتش سوزی را تهیه فرمایید و یا از طرح های ویژه ی شرکت ها مانند طرح تدبیر کارآفرین که در آن حوادث برای اشخاص هم لحاظ شده استفاده نمایید.جهت استعلام دقیق نرخ در هر دو بیمه (آتش سوزی معمولی و یا طرح تدبیر) میتوانید به تلگرام اینجانب و یا دیگر نماینده های حاضر در سایت مراجعه نمایید.

لازم به ذکر است این بیمه جزو بیمه های با نرخ پایین در تمامی شرکت ها می باشد و نگرانی در خمصوص قیمت آن وجود نخواهد داشت.