در بازنشستگی و مستمری توسط
مدت زمان بیمه تا بازنششتگی چند سال است؟
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و احترام

دوست عزیز اگر منظور شما در بیمه های تامین اجتماعی است :

برای احراز بازنشستگی در قانون تامین اجتماعی به دو معیار مهم توجه می شود:
۱- رسیدن به سن مقرر در قانون
۲- داشتن سنوات پرداخت حق بیمه به میزان مقرر در قانون تامین اجتماعی
بر مبنای دو عامل فوق احراز شرایط بازنشستگی بر اساس شرایط زیر صورت می گیرد:
الف: سن بازنشستگی، بر اساس بند ۱ ماده ۷۶ قانون تامین اجتماعی، ۶۰ سال سن برای مردان و ۵۵ سال سن برای زنان است که در این حالت فرد بیمه شده با داشتن حداقل ۲۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه    می تواند بازنشسته شود.
در صورتی که مستمری استحقاقی فرد بر اساس این بند کمتر از حداقل حقوق سال مربوطه باشد تا حداقل حقوق ارتقا خواهد یافت.

در صورتیکه در بیمه های عمر و بازنشستگی منظور شما ست :

در این بیمه ها بر اساس سنوات پرداختی شما بدون معیار محدودیت سن ، پس از حداقل 10 سال پرداخت حق بیمه امکان بازنشستگی وجود دارد . اما به عنوان کارشناس در این حوزه، به شما پیشنهاد میکنم حداقل 15 الی 20 سال برای دریافت بازنشستگی صبر داشته باشید .

در این دسته از بیمه نامه ها، فرد بیمه شده همزمان بیمه فوت، فوت حادثی، از کار افتادگی، بیماری های خاص و نیز امتیاز وام از محل بیمه نامه برخوردار است.

برای کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

پایدار باشید