در بیمه مسافرتی توسط
شرایط بیمه مسافرتی بیمه رازی چیست ؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام

  1. پرداخت هزینه های درمان ، جراحی و دارویی ناشی از حوادث یا بیماریهای که در طول مدت مسافرت بروز می نماید تا سقف 50/000 یورو
  2. پرداخت هزینه فوریتهای دندانپزشکی طبق شرایط بیمه نامه
  3. پذیرش و انتقال پزشکی به نزدیکترین بیمارستان و یا بازگرداندن بیمار به ایران تحت نظارت پزشکی
  4. پرداخت هزینه های دعاوی حقوقی طبق شرایط بیمه نامه
  5. راهنمایی و کمک رسانی به هنگام سرقت یا مفقود شدن مدارک مسافرتی
  6. بازگرداندن کودکان به ایران در صورت فوت یا بستری سرپرست
  7. بازگرداندن جسد به ایران در صورت فوت بیمه شده در طول مسافرت
  8. پرداخت هزینه های عزیمت همراه به بالین بیمه شده بستری در بیمارستان

استرداد بار مسافر در صورت فقدان یا اشتباه مسیر بار چنانچه بار کنترل شده مسافر تا 12 ساعت به بیمه شده تحویل نگردد، هزینه خریدهای اضطراری و در صورتی که این تاخیر به بیش از 48 ساعت منجر شود حداکثر تا سقف مندرج در بیمه نامه