در دیه و بیمه خودرو توسط
شرایط بیمه شخص ثالث بیمه رازی چیست ؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
بیمه شخص ثالث در یک قالب استاندارد و طبق قانون بیمه اجباری شخص ثالث ارائه می شود و بر اساس بخشنامه اخیر بیمه مرکزی و توافقات شرکت های بیمه به پیشنهاد سندیکای بیمه گران، همگی با رعایت تعرفه بیمه مرکزی انجام می شود.

تفاوت خدمات شرکت ها در سرعت عمل رسیدگی به تسویه خسارت و یا خدمات جانبی همراه با این بیمه نامه است. وگرنه هیچ تفاوتی میان بیمه شخص ثالث شرکت ها به چشم نمی خورد.

بعضی از شرکت های بیمه محدودیت هایی برای صدور دارند. مثلا بعضی شرکت ها پراید را جزء استثنا آورده اند یا خودروهای بارکش یا خودروهای دارای سابقه خسارت.
این امر در راستای سیاست های مدیریت ریسک و طبق ارزیابی های ندیریت بیمه های اتومبیل صورت گرفته و هیچ ارتباطی با ماهیت بیمه شخص ثالث ندارد.