در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (110 امتیاز)
سلام.من از تاریخ 93/7/27 تا تاریخ 95/4/31بیمه 12% اختیاری تامین اجتماعی دارم و از تاریخ 95/6/1 تا ب امروز بیمه تامین اجتماعی اجباری دارم .

تاریخ 95/6/28 ب سرطان مری و معده درجه 3 پی بردم .باتوجه ب اینکه دفترچه ام را  در تاریخ95/7/1 بدونه رفتن ب طب کار و ازمایش ندادن گرفته ام .

من برای گرفتن دفترچه تامین اجتماعی طب کار نداده ام و هیچ ازمایشی مبنی بر سلامت نداده ام و بدون ازمایش و اسپیرومتری و ... دفترچه گرفته ام.

سوال من از شما اینکه اگر اقدام کنم  ایا از کار افتادگی ب من تعلق میگیرد ؟
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با توجه به اینکه در سوابق 12 درصد از کارافتادگی در نظر گرفته نمی شود.

در صورت معرفی به کمیسیون و تائید از کارافتادگی ، مبلغ مستمری بر مبنای سنوات پرداخت حق بیمه در نظر گرفته می شود