در پرداخت حق بیمه توسط (300 امتیاز)
باسلام بنده در یک نانوایی به مدت 12ماه بصورت مداوم کار کردم وبیمه بصورت کامل با حقوق پایه 1/200/000 تومان ریخته شده

سئوال بنده این است که نمیدونم کارفرما مستمری بیمه بیکاری واریز کرده یانه .

اگر من بخواهم ازبیمه بیکاری استفاده کنم درصورتی که کارفرما مستمری بیمه بیکاری رو واریز نکرده باشه

 1-چه کسی باید بیمه بیکاری رو بده

2-مبلغ بیمه بیکاری باتوجه به مدت کارکرد و حقوق پایه چقدر است
تمنا میکنم جواب بدین
باتشکر از سایت خوبتون
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
در صورتی که کارگاه خانوادگی نباشد حتما باید 3 درصد بیکاری از کارفرما اخذ شده باشد