در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
باسلام.

میخواستم بدونم دیه شخصی که براثر حوادث ساختمانی درحین کار فوت کرده چه مدت طول میکشه پس از صدور حکم دادگاه پرداخت بشه؟

نحوه پرداخت دیه به وراث چگونه است؟بیمه طرف قرداد ساختمان بیمه میهن است
1 پاسخ
توسط (2,510 امتیاز)
سلام
جهت پرداخت دیه تاریخ مشخصی رانمیشود مدنظر قرار داد.ولی بعد از تکمیل پرونده ورسیدگی های لازم
دادگاه مبادرت به صدورحکم میکند ولی نحوه پرداخت به وراث.نیاز اخذ گواهی انحصار وراثت میباشد.که ازطریق.مراجعه به شورای حل اختلاف.وتقدیم دادخواست انجام مراحل قانونی امکان پذیر است.که پس انجام این پروسه..شرکت بیمه طرف قرار به سهم هریک ازوراث اقدام به پرداخت دیه متوفی مینماید
پایدار باشید