در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (7,050 امتیاز)
سلام

می خواستم بیمه عمر بخرم. به نظر شما چند درصد از مبلغ حقوقم را برای قسط ماهانه بیمه عمر کنار بگذارم ؟
4 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز تبریک میگم به انتخاب هوشمندانه شما برای خرید این بیمه نامه

توصیه میکنم که یک بیمه سالیانه تهیه کنین و برای حق بیمه خودتون مقدار 10 درصد از درآمد سالیانه خودتون رو پس انداز کنین.

جهت طراحی بیمه عمر با توجه به شرایط خودتون میتونین به تلگرام پیام بدین.