در سوابق بیمه توسط (110 امتیاز)
با سلام.من یک کار پاره وقت دارم که بیمه برام رد میشه و دفترچه بیمه دارم. الان در کنار اون کار  یک جای جدید میخوام استخدام بشم.

برای ثبت نام بیمه در جای جدید باید بهشون اعلام کنم که بیمه از جای دیگه دارم؟؟میشه از دوجا بیمه داشت؟؟اگه اعلام کنم قبلی حذف میشه؟؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه میخواهید در جای دیگری مشغول بکار شوید می بایست شماره بیمه خود را اعلام نمائید و محل کار جدید بر اساس شماره بیمه قبلی شما نسبت به واریز حق بیمه اقدام کنند و در سوابق شما مشکلی بوجود نمی آید.