در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (210 امتیاز)
با سلام بنده با سابقه پرداخت حق بیمه 22سال با سمت مدیر عامل در شرکت تعاونی کمپرسی داران درحال حاظر به علت تعطیلی شرکت بیکار شدم آیا میتوانم از دریافت بیمه بیکاری ودریافت حق سنوات استفاده کنم متشکرم
1 پاسخ
توسط (1,340 امتیاز)
خیر

طبق قانون مدیر عامل باید 27% در مجموع حق بیمه پرداخت کنه و 3% بیمه بیکاری عملا فایده ای ندارد. درضمن شما چگونه میتوانید برای خود شرایط بیکاری را فراهم کنید در صورتی که بیمه بیکاری به افرادی که غیر ارادی کارشان را از دست داده اند تعلق میگیرد.