در سوابق بیمه توسط (180 امتیاز)
سلام خبری ازیکی شدن بیمه ها که تبلیغات زیادبود نیست" که ازمبلغ کلانی بابت انتقال ومابه التفاوت می گیرند نجات پیدا کنیم که مبلغ کمرشکنی است انتقال بیمه از صندوق نیروهای مسلح به صندوق تامین اجتماعی مبلغ دوراز انصاف است
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

آن بحثی که در مورد تجمیع بیمه ها عموما از طرف دوستان وزارت بهداشت و مطبوعاتی های وابسته به تیم شان مطرح می گشت صرفا تجمیع مبلغ 9/27 (البته واقعا 7/27) سهم درمان بیمه شدگان بود که وزارت بهداشت می خواست آن را در اختیار بگیرد که خوشبختانه انجام نشد . آنچه شما فکر می کنید تجمیع صندوق های بیمه ای اصلا قرار نبود انجام شود و با توجه به ماهیت بیمه های نیروهای مسلح ، تامین اجتماعی ، کشوری ، وزارت اطلاعات و ارگانهای دیگر اصلا چنین چیزی غیر ممکن است.

با تشکر