در سایر توسط
سلام قانون تجمیع بیمه ها چیست ؟
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام تجمیع بیمه ها، سیستم خدمات رسانی در حوزه بهداشت و درمان را یکپارچه خواهد کرد و این یکپارچه سازی سبب پوشش بیمه ای هماهنگ تر و کارآمدتر برای طبقات مختلف از جمله کارگران خواهد شد. بخصوص در شرایطی که تفاوت در نوع بیمه عادی و تکمیلی افراد هم مشکلات و چالش هایی ایجاد کرده، تجمیع بیمه ها این مشکلات و تناقضات را کاهش می دهد.
ولی از دیدگاه مخالفان تجمیع بیمه ها، خدماتی که طی سالیان متمادی برای بیمه شدگان تامین اجتماعی تدارک دیده شده، با تجمیع بیمه ها درمعرض استفاده عموم قرار خواهد گرفت و ممکن است به حوزه بهداشت ودرمان جامعه کارگری آسیب برسد.