در قانون کار و قرارداد کار توسط (110 امتیاز)
ایا کارفرما می تواند به دلیل کارت سلامت  کارگری را که معتاد است اخراج کند.

حال اینکه کارگر برای بیمه  ازمایش داده است ولی بیمه ایرادی درین مورد نگرفته است .
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اعتیاد یک نوع بیماری است ولی کارفرما به خاطر مسایل جانبی وغیره بهتر است کارگر رو به مرکز بازپروری ببرد چنانچه اصلاح نشد یا اینکه نسبت به بیماری خود فرد معتاد کمک نکند بعد اخراج نماید اما دوست عزیز چنانچه این موضوع اثبات شود بله میتواند چنین کاری انجام بدهد اما در قبال پرداختن مزایا لیکن این را هم به عرض شما برسانم که آزمایشات بدو استخدام برای بیمه آزمایش اعتیاد ندارد