در پرداخت حق بیمه توسط (110 امتیاز)
سلام.من کارمند هستم  .میخواستم بدونم ۷درصد حقوق که برای بیمه کسر میشه شامل فوق العاده ویژه ایثارگری هم میشه؟؟
چون الان از حقوق من با فوق العاده ایثارگری ی مبلغی میشه که دارن ۷ درصد رو از کل حقوقم که شامل فوق العاده ایثارگری هست کسر میکنند.
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

وجوه مشمول کسر حق بیمه

تمام وجوه و مزایای نقدی و یا غیرنقدی مستمر که تحت هر عنوان به صورت مزد، حقوق، کارمزد و یا کارآموزی در مقابل کار به بیمه شده پرداخت می گردد، مشمول کسر حق بیمه است. بنابراین پرداختی های زیر مشمول کسر حق بیمه می باشد:

  • مزد، حقوق، دستمزد
  • مزایای مستمر شغلی (فوق‌العاده شغل)
  • اضافه کار
  • حق‌الزحمه
  • نوبتکاری
  • فوق‌العاده کارهای سخت و زیان‌آور
  • حق حضور در جلسات
  • کار شب و فوق‌العاده کشیک
  • مزد ایام تعطیل و مرخصی
  • کمک هزینه مسکن
  • پاداش مستمر
  • دریافتی افرادی که به طور کارمزدی به کار اشتغال دارند.
  • دریافتی کارآموزان(در مواردی که افراد جهت یادگیری مشاغل در کارگاهها وجهی دریافت می کنند.)
  • ایاب و ذهاب کارکنان که به صورت ماهیانه برای رفت وآمد به محل کار و منزل پرداخت می شود.
اطلاعات تکمیلی در :