در دیه و بیمه خودرو توسط (120 امتیاز)
سلام و عرض ادب.
بنده ۴ سال پیش تو سن ۱۸ سالگی تصادف کردم که مدت طولانی تحت درمان بودم.
مشکلات داخلی از جمله برداشتن طهال و نیمی از لوزالمعده داشتم و همینتور مهره هفتم کمرم شکست و همینطور ضایعه نخاعی شدم.
همون ابتدا گفتن چون راننده بودم و گواهی نداشتم و حادثه هم انحراف به چپ بوده هیچگونه خسارتی تعلق نمیگیره چه برای نقص عضو و.... و چه برای خودرو.
چند ماه قبل از طرف انجمن ضایعه نخاعی شهرمون تماس گرفتن و با وکیلی صحبت کردم که قرار بود تلاش کنن برای چندین بیمار مثل من که هیچگونه خسارتی نگرفتیم بتونن دیه بگیرن که متاسفانه چون وکیل برای این شهر نبود همون ابتدا برنامشون لغو شد.
حالا با این اوصاف خواستم بدونم آیا راه هایی وجود داره برای کار یا نه؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

خیر متاسفانه صراحت خود قانون هست که یکی از الزاماتی که باعث میشه غرامت شامل راننده مسبب حادثه بشه داشتن گواهی نامه هست و خب ما بسیار تلاش کردیم که راه حلی برای این مشکل  پیدا کنیم ولی متاسفانه هیچ راه قانونی وجود نداره