در لیست بیمه توسط (120 امتیاز)
سلام وقت بخیر من به همراه همسرم یک شرکت با مسئولیت محدود ثبت کردیم

خودم در حال حاضر  سمت مدیر عامل و همسرم رئیس هیئت مدیره را داریم . همسرم گاهی اوغات به شرکت برای کارهای کوچ مراجعه میکند و هیچ کارمند دیگری نداریم

خودم همه کارهارو انجام میدم و شرکتمون هنوز پر بال آنچنانی نگرفته برای بیمه خودم و همسرم باید چطوری عمل کنم ؟؟

میخوام همسرم زیر مجموعه من باشه یعنی براش دفترچه بگیرم فقط ....

خوب حالا چطوری میتونم  کد کارگاه بگیرم

چطوری میتونم  خودم که مدیر عامل هستم برای خودم بیمه رد کنم و اینکه چطوری میتونم برای همسرم دفرچه بگیرم

با حداقل حقوق 1 ملیون چقدر باید ماهانه برداخت کنم ؟؟

مرسی از راهنمایی هاتون
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام اولین قدم شما این است با مشخصات شرکت وروزنامه رسمی به واحد بازرسی تامین اجتماعی مراجعه کنید واقدام به دریافت شماره بیمه نمایید اما چونکه کارگری ندارید به شعبه اعلام نمایید تا شعبه اقدام به بازرسی نماید اما در مورد بیمه خود وهمسرتان بایستی بصورت خویش فرما انجام شود لازم است این را به عرضتان برسانم قبل از برج 6سال95چنانچه اعضای شرکت رابطه مزدبگیری با بقیه اعضا داشتن بصورت اجباری این حق بیمهاز طرف مدیر عامل پرداخت میشد اما از تاریخ 6سال 95به بعد کلیه اعضا میبایست بیمه خویش فرمایی انجام دهند