در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
سلام ایا میشه ازدوشرکت بیمه پروژه حفاری چاه بادستگاه را بیمه تمام خطر کرد وبه هیچکدام ازبیمه ها نگی که از بیمه تمام خطر از شرکت دیگه ای هم کردی ودر صورتیکه حادثه ای پیش بیاد 2بار خسارت دریافت کنی مثل سیل وبران ومصدومیت کارگرخیلی ممنون
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

خیر ، در سیستم مرکزی ، بیمه نامه های شما ثبت شده و درصورت خسارت ، شرکت دوم از خسارت مطلع می شود و می تواند از شخص خاطی شکایت نیز کرده و مشمول پرداخت جرایم هم خواهید شد.

در بیمه ها اصل بر حسن نیت می باشد ، در صورت اثبات کتمان حقایق یا ، به قصد سوء استفاده بیمه نموده اید ، می توان علیه شخص اقامه دعوا نمود.