در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
با سلام
من توی کارگاه عمرانی خارج از شهر خودم کار میکنم ، رفتم سالن ورزشی پام آسیب دیده و مجبور شدم عمل جراحی کنم ، از طرف کارگاه بیمه با نام هم داریم ، میخواستم بدونم بیمه مسئولیت کارگاه بهم تعلق میگیره یا خیر ؟ ضمنا گزارش حادثه هم ارائه نشده
1 پاسخ
توسط (21,160 امتیاز)
اگر سالن ورزشی وابسته به کارگاه باشد وپوشش اماکن وابسته را داشته باشد واسمتان رد شده باشد خسارت قابل پرداخت است