در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
سلام. من از سال ۸۷ بر روی یک شناور کرین بارج مشغول به کار بودم . شرکت به تعدادی حق ماموریت پرداخت می کرد به بقیه نه.

متن قراردادها همه یکی و محل کارهم یکی. محل پایگاه در بندرعباس . بوشهر .عسلویه و...

شرکت به من از ۹۴/۲تا۹۴/۱۲حق ماموریت پرداخت میکرد در متن قرارداد نبود ولی در فیش حقوقی می باشد. من تا ۹۵/۰۱/۲۶ بروی شناور مشغول به کار بودم و با گرفتن برگه مرخصی تا ۹۵/۰۲/۱۴ از شناور پیاده شدم در زمان مرخصی شرکت با من تماس گرفت جهت امضا قرارداد که در متن قرارداد آیتم حق ماموریت حذف و شرکت به من گفت که باید مبلغ حق ماموریت به شرکت پس بدهم .

 من قرارداد امضا نکردم و به کار برنگشتم من در مورخه ۹۵/۰۳/۰۷ فرم مربوط به بیمه بیکاری در اداره کار بوشهر نوشتم و در سیستم انجا ثبت شد محل پرداخت بیمه من بندرعباس بود . من تا مهرماه منتظر شرکت بودم که سنوات و مطالبات من را پرداخت بکند که انجام نداد و من به اداره کار بندرعباس رفتم و درخواست شکایت جهت دریافت مطالبات از شرکت انجام دادم

فرد مربوط جهت رسیدگی کار من گفت نمیخواهد وکیل بگیر و مشاوره هم نمیخواهد و بهم گفت رای که صادر میکنم حق ماموریت هم شرکت باید به من پرداخت نمایید ولی روز که میخاست رای صادر بکند با آمدن کارفرما به من گفت حق ماموریت شاملت نمی شود و بیا توافق انجام بدهید و من انجام دادم و برگ سازش اداره کار و تسویه حساب شرکت هم امضا نمودم شرکت از سنوات من حق ماموریت  کم کرد و تا آخر ۹۴ برای من حساب کرد ولی با حقوق افزایشی سال۹۵ ولی بیمه ۴۵ روز به من نداد .

من برگ مرخصی ۴۵روز سال ۹۵ ٬فیش حقوقی پرداختی حق ماموریت و پرینت حساب بانکی دارم.

من حالا جهت دریافت حق ماموریت. بیمه ۴۵روز سال ۹۵ و بیمه بیکاری کاری چه کاری باید انجام بدهم .

 ممنون میشوم من را راهنمایی نمایید
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
چنانچه در اداره کار مربوطه نسبت به امضائ فرم صورتجلسه سازش اقدام نموده باشید پرونده شما مختومه و بسته میگردد .

موفق باشید