در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام.
آیا غرامتی که بیمه گر به بیمه شده پرداخت میکند از پول خود بیمه شده است که در صندوق بیمه عمر سرمایه گذاری کرده یا بیمه گر از اموال خود خسارت را می پردازد.
با تشکر.....
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

بیمه عمر و سرمایه گذاری دو قسمت دارد ، یکی بخش بیمه است که از مبلغ حق بیمه شما بابت پوشش های خریداری شده شما کسر می شود و این پوشش ها به شما داده می شود و دیگر بخش سرمایه گذاری است که پس از کسر حق بیمه پوشش های قسمت بیمه هرانچه باقی می ماند در 5 سال اول 18% سود تضمینی و در 5% سال دوم 15% سود تضمینی و الباقی سا ها سود علی الحساب 10% تعلق می گیرد .

پس اگر شخص دچار یکی از پوشش های بیمه اعم از فوت به هر علت ، فوت در اثر حادثه ، هزینه پزشکی حادثه ، بیماریهای خاص و... گردد از محل پوشش های بیمه ایی خریداری شده خسارت پرداخت می گردد و این امر هیچگئنه تاثیری روی سود بیمه نامه اش را ندارد.

موفق و پیروز باشید - مهندس محمد حسین یمکان گز - نماینده 3247 بیمه پاسارگاد - شهر اندیشه - مشاور بیمه ای شما