در بیمه آتش سوزی توسط (3,570 امتیاز)
مغازه بخواد بیمه آتش سوزی انجام بده باید به چه تجهیزاتی مجهز باشه  که بازرس بیمه ایراد نگیره ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

برای بیمه آتش سوزی محل کار،هر چقدر شما وسایل پیشگیری از حریق داشته باشین،چیدمان تون مرتب و دقیق باشه،سیم کشی برق تون استانداردتر باشه،ریسک خطر شما پایین تر میاد و نرخ حق بیمه تون کمتر میشه.

توصیه بنده اینه که یک فرم پرسشنامه پر کنین تا کارشناس شرکت بیمه بیاد بازدید مغازتون،بعد بشما خواهند گفت که چه کارهایی رو باید انجام بدین.

لطفا،و حتما زمان پرکردن پرسش نامه،میزان واقعی اجناس موجود رو به شرکت بیمه اعلام بفرمایین،تا در زمان بروز خسارت بمیزان همان مبلغی که اعلام کردین،شرکت بیمه خسارت شمارو جبران می کنه.

اگر در تهران،استان البرز  ویا هر کجای ایران هستین،میتونین تماس بگیرین تا کارهای مورد نیازتون رو انجام بدم.