در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

من در شهر قم زندگی میگنم و مخاطبان من برای فروش بیمه های عمر افرادی هستند گه بحث سود حاصل از خرید بیمه عمر و مراجعشون رد میگنن و به اصطلاح می گویند از لحاظ شرعی خرید بیمه مشکل دارد

و من متاسفه به خاطر این موضوع سهم قابل توجهی از مشتریانم را از دست می دهم
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز تمامی مراجع این بیمه و سود اون رو حلال دونستن و در سایت و رساله ی آنها هست شما میتونین برای این مشتریانتون استفتاء مراجع تقلید رو به اونها نشون بدین و چون در قم به بیشتر این مراجع دسترسی دارین مستقیما از خودشون برای این بیمه دست خط تهیه کنین.

جهت اطلاع از نظر مراجع به لینک بیمه عمر وسرمایه گذاری از نظر شارع مقدس مراجعه نمایید.