در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (210 امتیاز)
کار فرما یه برگه سفید همراه اثرانگشت وامضا از من گرفته در صورتی که ادعا میکند که مطالبات منو به زودی پرداخت می کنه.

وچون من بهش اعتماد نداشتم ومی دونستم این برگه تو اداره کار مدرک به حساب بیادمنم امضاواثرانگشت رو دستکاری کردم.

یعنی از یه  امضای دیگه بجای امضای خودم استفاده کردم واثرانگشت رو مخدوش کردم که بعدا نتونه به نام من شناسایی کنه.(با چسب قطره ایی اون فرورفتگی انگشتم روپر کردم).

که اگه یه وقتی این برگه رو به عنوان مدرک استفاده کرد من این امضا واثر انگشت رو انکار کنم.

اخه بی کس قبل از اینکه مطلبات رو پرداخت بکنه از کارگرا مهر وامضا می گیره به زور وظالمانه.

حالا می خواستم بپرسم کار فرما می تونه ازاین مدرک (برگه سفیدهمراه اثرانگشت وامضا)  استفاده کنه یا نه؟ با تشکر
2 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)

به موجب ماده ۶۷۳ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ ( تعزیرات)، هرکس از سفید مهر یا سفید امضایی که به او سپرده شده و یا به هر طریق به دست آورده است، سوء استفاده کند، قابل تعقیب کیفری و مجازات خواهد بود. بنابراین، از مصادیق “سفید امضاء” مذکور در ماده یاد شده قرارداد یا برگه تسویه حساب که به صورت کامل یا جزیی سفید امضاء است و در اختیار کارفرما قرار گرفته، نیز می تواند باشد و” هرگاه کارفرما از سفید امضای مذکور برخلاف توافقی که با کارگر داشته است سوء استفاده کرده و مطالبی را برخلاف توافق و به ضرر کارگر در آن درج کند، در صورت تحقق سایر شرایط مذکور در ماده ۶۷۳ قانون صدرالذکر و از جمله احراز رکن معنوی بزه، مطابق قانون، قابل مجازات کیفری خواهد بود “.

موفق باشید