در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (150 امتیاز)
درود بر شما من جدول توانگری تمام بیمه هارا برسی کردم و در این بین بیمه اتکایی ایران از همه بالاتر بود ولی بیمه شناخته شده ای نیست لطفا راهنمایی بفرمایید که برای انتخاب مناسب میباشد؟
1 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام بيمه هاي اتكايي فقط شركت هاي بيمه اي رو بيمه مي كنند و خدمات اتكايي را ارائه مي دهند، شما براي تهيه هر نوع بيمه بايد به شركت هاي بيمه كه در سراسر ايران ارائه دهنده بيمه نامه هاي مختلف هستند مراجعه كنيد.

براي مثال هر شركت بيمه در يك مدل بيمه نامه معروف است.

بيمه هاي درماني: بيمه ايران

بيمه هاي شخص ثالث: دانا

بيمه بدنه: البرز

بيمه عمر: پاسارگاد

بيمه مسئوليت: پارسيان

و....