در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
با سلام
در تاریخ 2 تیرماه قطع همکاری از سوی کارفرما به اداره کار اعلام و سپس حکم بازگشت به کار نیز از سوی کارفرما اجرا نگردید

مجددا طرح شکایت شده و نهایتا کارفرما محکوم به پرداخت حقوق و بیمه تا پایان قرارداد که تا پایان شهریورماه بود گردید و از آنجا که بیمه پرداختی از سوی کارفرما بطور ناقص پرداخت شده بود در حکم اداره کار مقرر گردید از ابتدا تا پایان قرارداد کلیه روزها باید حق بیمه پرداخت گردد و حکم نیز در مراجع قضایی پیگیری و اجرائیه برای بیمه تامین اجتماعی ارسال گردیده

 و پس از آن نیز فرم شماره 2 در واحد درآمد بیمه به تایید کارفرما مبنی برقبول پرداخت حق بیمه مذکور رسیده ولی متاسفانه کارشناس بیمه با عنوان اینکه چون در تیرماه و شهریورماه یکی دو روز از ماه بیمه پرداخت شده و کل ماه بدون پرداخت نبوده امکان اجرای حکم قضایی وجود ندارد

و طبق گفته ایشان حکم شامل خلاء بیمه ای نمی شود و باید توسط بازرس بیمه اشتغال شما در تاریخهای مذکور بررسی گردد جالب آنکه هرچه توضیح دادم که در آن تاریخها بنده مشغول طرح دعوی و پیگیری در اداره کار بودم ایشان حرف خود را زدند و توجهی به احکام اداره کار نیز ننمودند

 با این اوصاف بنده بعنوان متقاضی بیمه بیکاری از مهرماه تاکنون سرگردانم و هر روز ایرادی جدید مطرح می کنند با وجودیکه تمام مراحل قانونی را در اداره کار مطابق قانون و تا دریافت حکم اجرائیه برای بیمه طی نموده ام لذا خواهشمندم راهنمایی فرمایید

مگر حکم قضایی در صورت پرداخت ناقص از سوی کارفرما قابل اجرا نیست؟

و اگر قصور از سوی کارفرما در مراجع ذیصلاح اداره کار تشخیص داده شده و اتا مرحله اجرای احکام پیش رفته باز هم بنده باید متضرر شوم ؟

برای پیگیری موضوع به کدام واحد کارشناسی ناظر یر این کارشناس یا واحد باید مراجعه کنم ؟

 سپاسگزارم
توسط (120 امتیاز)
باسلام
شرایط بنده هم دقیقا مشابه شماست. لطفا اگر به نتیجه رسیدید من را هم راهنمایی کنید که از چه طریقی اقدام کردید.
خیلی ممنون
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
تامین اجتماعی برای شانه خالی کردن از تعهدات خود اقدام به ایجاد خلل در کارتان را نموده و از طریق تنظیم لایحه به دیوان خواسته شما محقق میگردد رفتار تامین اجتماعی خلاف رای صادره اداره کار میباشد