در بازنشستگی و مستمری توسط (110 امتیاز)
با سلام و خسته نباشيد
كارمند قرارداد معين دبيرخانه فرمانداري با 18 سال سابقه كار بصورت مستمر مي باشم
آيا جزو مشاغل سخت و زيان آور است و اگر درخواست بازنشستگي دهم با چند روز حقوق بازنشست مي شوم

باتشكر
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام کارمند اداری ودفتری جزو مشاغل سخت وزیان آور نمیباشد ونمیتواند از این مزایا استفاده کند اما چنانچه خانم باشد وبیست سال سابقه با 42سال سن وتحت پوشش قانون کار باشد میتواند بازنشسته شود