در بیمه نیروهای مسلح توسط (110 امتیاز)
باسلام،اینجانب ****** از ارومیه هستم،من سال ٨۹ با مدرک لیسانس مخابرات به خدمت سربازی اعزام شدم ودرسال ۹۰ بادفترچه نیروهای مسلح به دکترمراجعه کردم که دکتربرای من چکاب کامل نوشت ولی وقتی به اداره بیمه نیروهای مسلح شهرستان ارومیه برای گرفتن تایید جهت آزمیشگاه رفتم ریس آن مرکز برخورد خیلی بدی بامن داشت وگفت نمیتوانم از بیمه استفاده کنم وگفت اسم دکتر رو یادداشت میکند تابعدا بااو برخورد کند،هنوز بعدسالها هنوز این سوال برای من بی پاسخ مانده که چرامن از بیمه نیروهای مسلح نتوانستم استفاده کنم؟؟؟؟؟!!

اگر این بیمه اینقدر بی فایده می باشد چرا به سربازها داده میشود؟؟؟!!

لطفا جواب قانع کننده ای به من بدهید،ممنون
1 پاسخ
توسط (150 امتیاز)
یک سال و ۳ ماه بعد از ابطال دفتر چه میتونید دوباره درخواست بدین