در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر میخاستم ی سوال حقوقی بپرسم.

بنده سرباز هستم و در پادگان در سالن فوتسال یه کادری زد بهم و مینسک و رباط و pcl پاره شد و در بیمارستان ارتش عمل کردم. ایا میتونم دیه از ارتش بگیرم؟ چند درصد بمن تعلق میگیره؟ممنون میشم پاسخ بدین
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

حادثه در محل ورزشی زیرمجموعه محل خدمت اتفاق افتاده است.

اگر قصور و اشتباه ارتش در حادثه محرز شود و مسئول جبران خسارت شما شناخته می شود. حال اینکه بیمه مسئولیت داشته باشد تا سقف تعهد بیمه گر، شرکت بیمه پرداخت می کند و مابقی در تعهد ارتش است.

اگر بیمه حوادث ورزشی یا هر بیمه حوادث دیگری بدون استثنای مورد بیان شده وجود داشته باشد، از آن طریق نیز می توان مطالبه سرمایه بیمه نامه نمود.